این جشنواره که یادبود لورنزو کنیونی، بنیانگذار یکی از مهمترین نمایشگاهها در صنعت غذاست، هر سال در شهر ریمینی ایتالیا میزبان دهها سرآشپز و طراح مزه و طعم بستنی از سراسر جهان است و امسال برای نخستینبار، احمد منجمی ـ هنرمند ایرانی ـ موفق به دریافت جایزه بهترین بستنی سال شد.
منجمی که با برند اختصاصی خود توانسته در صنعت بستنیسازی نگاههای جهانی را به سمت خود جلب کند با تکیه بر طعم پسته ایرانی، زعفران و هل توانست مجموع آرای موافق هیأت داوران بینالمللی این جشنواره را کسب کرده و در میان بیش از ۲۰۰ شرکتکننده در مقام نخست بهترین بستنیساز بایستد. منجمی مهاجرت معکوس به ایران داشته و اکنون برند بستنی خود را توسعه داده است.
نویسنده:
منبع: ایسنا