وی افزود: در اول مرداد ماه سال جاری پس از گذشت ۴ ماه از آغاز سال افزایش قیمتی جز قیمت شیر خام، در بستهبندی، انرژی، هزینههای حمل و نقل و... اعمال شد. اول مهرماه نیز که قیمت شیر خام ۱۴ درصد افزایش یافت و متاثر از افزایش قیمت شیرخام، محصولات لبنی نیز این افزایش قیمت را تجربه کردند.
فربد در پایان تصریح کرد: بنابراین مجموع افزایش قیمتهای سال جاری کمتر از ۲۰ درصد بوده است. تورم ۳۳ درصد است، اما متوسط افزایش قیمت در طول سال جاری کمتر از ۲۰ بوده است به این صورت که به طور مثال افزایش قیمت شیر پاستوریزه ۱۷ درصد و در خامه ۲۹.۸ درصد بوده، بنابراین میانگین و متوسط افزایش قیمت سال جاری ۲۰ درصد بوده در حالی که برخی کالاها افزایش ۳۰ درصدی داشته؛ اما به معنای افزایش ۳۰ درصدی نیست و متوسط افزایش قیمت کمتر از ۲۰ درصد است.
نویسنده:
منبع: ایسنا
